Wat kan ik voor jou betekenen

De energetische stoelen worden therapeutisch ingezet voor de behandeling van zowel fysieke, psychische als emotionele problemen. De werking ervan komt tot stand door onzichtbare getalssymbolieken in de rug leuning en in de armleuning liggen kristallen waar je je handen op mag leggen.  Zelf hoef je alleen maar 20 minuten stil te zitten en niets te doen. Deze stoel kan je helpen om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen. De stoel kan lichamelijk en geestelijk verlichting, verzachting en zelfs volledige rust in je zenuwstelsel brengen. Ook zetten we deze stoel in om je fitter en vitaler te voelen.  

De energetische stoelen zijn ontwikkeld door Monique Timmers, energetisch/natuurgeneeskundig therapeute en haar man (www.moniquetimmers.nl).

Werkwijze

De manier waarop tijdens het consult gewerkt wordt met energie, is precies afgestemd op jou als cliënt. Hierbij spreken we o.a. het zelfgenezend vermogen van de mens aan. Door gesprekken, visualisaties, ontspanning of ademhalingsoefeningen, zorgen we ervoor dat op de plek waar de klacht ontstaan is, de energie weer beter gaat stromen. Hierdoor krijgt pijn, verkramping of verdichting ruimte en kan er rust en genezing komen op de plek die aandacht vraagt. Door te werken met de psychische energiebanen kunnen ook emotionele klachten snel opluchting geven of definitief verdwijnen.

Naast het oplossen van de klacht is het minstens zo zinvol te leren inzien wat de klacht jou mogelijk te vertellen heeft.

Afhankelijk van de ernst van de klacht zal je natuurlijk altijd je huisarts moeten raadplegen.

Gebruik energiestoelen

Wil je meer informatie over de functie van deze energetische stoelen?
Of over hoe ze ingezet kunnen worden tijdens een consult?

Wil je meer informatie of een persoonlijk gesprek?

Mocht je nog vragen hebben, twijfel je of ben je gewoon nieuwsgierig? Bel of mail mij voor een eerste kennismaking.

 

Related Projects
Even snel een vraag stellen?

Vul je gegevens hieronder in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt
emotionele_klachten