Wat kan ik voor jou betekenen

Kennismakingsworkshop “energie en spiritualiteit”.
Diverse thema’s als chakra’s, aura’s en energetische stoelen komen aanbod, waarbij voelen en ervaren centraal staan.

Deze workshop geef ik elke 3 maanden op een avond of dagdeel die we samen afspreken wanneer jij je aanmeld. De workshop gaat door bij aanmelding vanaf 5 tot 8 personen. Iedereen die geïnteresseerd of nieuwsgierig is, kan instappen. Ervaring met spiritualiteit is niet vereist. Tijdens de vaste workshop maken we op ontspannen en gezellige wijze kennis met energetische activiteiten die tot doel hebben je vertrouwd te laten worden met je eigen energiesysteem en bewustwording. Deze avond geeft op informele wijze een soort basismogelijkheid om te proeven en te ervaren of je je verder wilt verdiepen in de materie. Dit kan tijdens de vervolgworkshops waarbij we veel meer ingaan op de materie en je eigen persoonlijke proces.

Werkwijze

Door middel van oefeningen, visualisaties, meditatie, energiestoel, creatieve opdrachten en met elkaar het energetisch systeem leren invoelen, zullen de vervolgcursussen vorm krijgen op maat. Ik kijk naar de behoefte en thema’s van de groep en pas hierop de workshop aan.

De locatie van de workshop is een mooie en gezellige workshopruimte bij Yvonne Cup (kunstenares):
Schafelt 3
5991 PB Baarlo
Er zijn echter nog tal van andere geschikte mogelijkheden in de buurt, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locatie.

De prijs van de kennismakings-workshop is vanaf € 27,50 per persoon (afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie). Voor de vervolgworkshops gelden andere tarieven.

Er kan in overleg voor een avond (van 19.30 tot 22.00 uur) of dagdeel gekozen worden.  

Ook is het mogelijk om bij iemand thuis uitleg te krijgen over het werken met o.a. de energetische stoelen en mijn werkwijze.

Wil je meer informatie of een persoonlijk gesprek?

Mocht je nog vragen hebben, twijfel je of ben je gewoon nieuwsgierig? Bel of mail mij voor een eerste kennismaking.

Related Projects
Even snel een vraag stellen?

Vul je gegevens hieronder in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt