Wat kan ik voor jou betekenen

Bedrijven bied ik op maat een workshop over energie aan. Met een groep van gemiddeld 4 tot 8 personen gaan we een dagdeel of avond gezellig met elkaar aan de slag. Door middel van creatieve opdrachten, muziek, in de natuur zijn, bewegen, inzichtkaarten, stilte wandeling of  meditatie leren we zien wat energie ons persoonlijk te vertellen heeft. Vertrouwen en oprechtheid staan voorop waardoor er een veilige en open groepssfeer kan ontstaan. Niets moet, alles mag!

Kortom een inspirerende workshop met ontroerende en verrassende momenten voor jezelf en je teamgenoten!

Werkwijze

De diverse mogelijkheden voor een workshop op maat zijn bij Silvia op te vragen. Uiteraard mag je ook zelf met een aantal collega’s een aanvraag voor een workshop doen.

Ga je liever individueel aan de slag? Dat kan ook!

Individueel Coaching Traject
Voor medewerkers is tevens een individueel coaching traject op maat mogelijk. Hierbij komen je eigen hulpvragen c.q. kernthema’s m.b.t. innerlijke groei, problemen en ontwikkeling heel specifiek aan bod. Je wil bewust aan de slag met jezelf: iets veranderen, omvormen of loslaten. We zijn een langere periode met een bepaald doel bezig binnen een traject. Dit traject wordt op maat gemaakt n.a.v. jouw situatie en behoefte. Veelal gebruiken we gesprekken, ( energie) oefeningen, de energiestoel en/of bronstoel en mogelijk activiteiten op maat die jouw welzijn gaan bevorderen. De kosten zijn afhankelijk van de duur en de consult-vorm. Dit kan zowel bij mij in de praktijk plaatsvinden als bij het bedrijf zelf.

Neem contact met mij op voor meer specifieke informatie of een afspraak.  

Wil je meer informatie of een persoonlijk gesprek?

Mocht je nog vragen hebben, twijfel je of ben je gewoon nieuwsgierig? Bel of mail mij voor een eerste kennismaking.

 

Related Projects
Even snel een vraag stellen?

Vul je gegevens hieronder in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt
workshop_met_vrienden