Wat kan ik voor jou betekenen

Kinderen kunnen zich in bepaalde sociale situaties onzeker, zwak, kwetsbaar, of minderwaardig voelen. Het is mogelijk om met een groepje kinderen of middels een individueel traject te werken aan hun weerbaarheid. In mijn werkwijze staan zelfvertrouwen, geloven in eigen kracht en voor jezelf opkomen d.m.v. een positief zelfbeeld centraal.

Werkwijze

Op speelse wijze werk ik met een groepje leeftijdsgenootjes. Hierbij komen o.a. gesprekjes, oefeningen, rollenspelletjes of diverse thema’s aan bod  waarbij we luisteren, vragen en complimenten geven. De energiestoel kan ook ingezet worden tijdens de training. Ook individuele begeleiding m.b.t. weerbaarheid is mogelijk. Hierbij staat mijn spirituele werkwijze centraal. Heel intuïtief en precies afgestemd op jouw kind geef ik tips en oefeningen die bij zijn of haar persoon passen. Zo kan er op een veilige en vertrouwelijke manier gewerkt worden aan de weerbaarheid van jouw kind.

Door een aantal keren in groepsverband te werken komt je kind lekkerder in zijn/haar vel te zitten en voelt zich daardoor sterker. Een zelfverzekerde houding en uitstraling maken het kind weerbaar in verschillende situaties.

De training met meerdere kinderen wordt meestal na schooltijd gegeven in een daarvoor geschikte ruimte. De training valt onder mijn eigen praktijk. Bij voldoende aanmeldingen wordt er gestart. De kosten van deze weerbaarheidstraining zijn voor eigen rekening.

Dit zorgt ervoor dat uw kind:

  • Krachtiger kan worden (letterlijk en figuurlijk)
  • Meer zelfvertrouwen krijgt
  • Wensen en gevoelens uit
  • Beter voor zichzelf opkomt

  • Helpt en vraagt om hulp
  • Samenspeelt/samenwerkt
  • De vraag “Waar ben ik goed in?” leert beantwoorden

Wil je meer informatie of een persoonlijk gesprek?

Mocht je nog vragen hebben, twijfel je of ben je gewoon nieuwsgierig? Bel of mail mij voor een eerste kennismaking.

Related Projects
Even snel een vraag stellen?

Vul je gegevens hieronder in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt
thuisbegeleidingouder-kind-consult