• Ik vind het heel fijn om naar Silvia toe te gaan voor een consult, daar kom ik in mijn rust en durf ik mezelf te zijn. Oude onverwerkte en onbewuste emoties/gevoelens komen naar boven om ze vervolgens definitief los te laten.

  I.R.
  I.R. 22 jaar
 • Als moeder was ik een beetje sceptisch maar ik ben blij dat we zijn gegaan. Al na de eerste keer merkte ik dat mijn dochter beter in haar vel zat, zelf kreeg ik tips om anders met bepaalde situaties om te gaan. En dit werkt super!

  N.W.
  N.W. 40 jaar
 • Bij Silvia heb ik een eerste ervaring met betrekking tot spirituele therapie beleefd. Het was meteen een hele indrukwekkende ervaring die mij inzichten heeft gegeven in mijn eigen zijn. Ik denk dat ik mij voor het eerst van mijn leven echt geheel ontspannen (geaard) heb gevoeld. Een ervaring waar ik nog steeds veel aan heb en waar ik met warmte aan terug denk.

  I.G.
  I.G. 40 jaar
 • Ik ben inmiddels een hoogbejaarde vrouw en woon nog zelfstandig. Silvia komt me regelmatig thuis behandelen en we kletsen over ditjes en datjes. Ik vind het fantastisch want allerlei ouderdomsklachten verzachten en sommige zijn blijvend weg. Ik voel me veel vitaler als Silvia is geweest, ik kijk ernaar uit ! Fijn.

  S.B.
  S.B. 85 jaar
 • Ik had het heel moeilijk in mijn leven, ik kon iets totaal geen plaats geven en kreeg het niet uit mijn hoofd. Na 1 keer bij Silvia te zijn geweest voelde ik mij vrij van mijn last, mijn hoofd werd weer leeg en ik ben weer opgewekt en vrolijk.

  C.R.
  C.R. 57 jaar
 • Op de energiestoel en tijdens de behandeling voel ik steeds weer verlichting komen over mijn hele lichaam. Ik kom tot totale rust wat heel goed doorwerkt op mijn hele ziektebeeld. Deze ontspanning blijft een hele tijd,  deze rust werkt ook door op mijn hondje. Ook laat ik bij Silvia ervaringen van heel vroeger los toen ik als kind gepest werd, ik voel me net alsof ik weer jonger en vitaler wordt.

  N.B.
  N.B. 73 jaar
 • Mijn kind had o.a. last van ‘drukte in zijn hoofd’ en dit had vaak een boze reactie tot gevolg. Bij Silvia kwam hij tot rust en gaf tijdens het spelen aan dat de drukte eruit aan het lopen was. “Heerlijk…nu voel ik mij weer fijn mama…”  dat was uiteraard genoeg om als moeder te horen.

  A.S.
  A.S. 39 jaar
 • Tijdens het consult bij Silvia voel en zie ik van alles gebeuren, het is rustgevend en fascinerend hoe energie werkt. Meestal zit ik ontspannen met mijn ogen dicht en zie ik kleuren voorbij komen. Ik begrijp er niet veel van maar een ding is zeker, ik ben van allerlei lichamelijke en emotionele klachten verlost. Met name pijnen en spanningen trekken zeer snel weg. Een wonder, een verlichting, zeker doen!

  T.B.
  T.B. 68 jaar
 • Toen ik de eerste keer bij Silvia kwam zat ik er flink doorheen. Ik zag veel beren op de weg en alles voelde zwaar. Zowel zakelijk, privé als emoties uit het verleden speelde op. Gedurende de sessies hebben we elke keer andere onderwerpen besproken waardoor ik me veel bewuster van mezelf ben geworden. Ik voel me nu veel sterker en een heel stuk beter. De combinatie van gesprekken en energiestoel-behandeling zijn moeilijk onder woorden te brengen maar geven een heel goed resultaat.

  A.W.
  A.W. 36 jaar
 • Tijdens het consult bij Silvia heb ik vooral ervaren dat gedachten en gevoelens mijn kind beïnvloeden. Bewustwording van mijn denken en doen maakte ook dat ik er concreet mee aan de slag ben gegaan. Met als resultaat; meer rust, een sterkere persoon en een leukere moeder.

  N.H.
  N.H. 39 jaar
 • Via de schoolarts en orthopedagoge kwam ik bij Silvia terecht omdat ik niet verder naar de reguliere hulpverlening wilde. Mijn zoontje en ik hebben er veel baat bij. Hij heeft geen woedeaanvallen meer en ik heb minder spanningen waardoor ons moeder-kind contact enorm verbeterd is. Het is weer gezellig samen.

  S.T. moeder van D.S.
  S.T. moeder van D.S. 25 jaar en 4 jaar
 • Door o.a. de consulten bij Silvia durfde ik het aan om een verdere stap naar de psychiater te maken. Beiden hulpvormen bevallen mij goed, ze vullen elkaar aan.  De energetische behandeling voelt daarbij als een mooie ondersteuning bij mijn angstfobie waarvoor ik ook medicatie krijg. Ik ben weer blij en opgelucht om het juiste pad in mijn leven te kunnen volgen.

  L.K.
  L.K. 43 jaar
 • Een consult bij Silvia is een cadeautje voor jezelf!  Bewust bezig zijn met mijn innerlijk brengt mij steeds dichterbij gevoelens die me echt brengen met wat ik wil. Hierbij geeft de werking van de energetische stoel mij kracht, energie en zelfvertrouwen.

  H.T.
  H.T. 45 jaar
 • De consulten en gesprekken hebben mij erg geholpen om te kunnen doen wat ik zelf voel, ik heb mijn angsten leren kennen en raak er steeds minder van in de war.

  K.R.
  K.R. 54 jaar
 • Iedereen die kleine kinderen heeft kent wel eens een periode dat de emmer vol is en bijna overloopt, bij Silvia merk ik gewoon dat ik weer tot rust kom en mijn accu wordt weer opgeladen. Je voelt gewoon de negatieve energie wegstromen en de positieve energie stroomt binnen doordat de vingers en tenen gaan tintelen. Na een consult is mijn lichaam  weer opgeladen.

  P.M.
  P.M. 47 jaar
 • Bij Silvia mag je op een mooi zonnetjes kussen gaan zitten. Daar praten we over de scheiding en ik mag erover tekenen. Ik heb daar een map met tekeningen van Papa, Mama mijn familie en 2 huizen. Ik mag ook altijd een gekleurd steentje uitzoeken als we klaar zijn.

  A.H.
  A.H. 7 jaar
 • Mijn dochter vond het bijzonder om bij Silvia te komen, stenen in het water, kaarsjes aan en een lekkere geur op het kamertje. Ze werd  heel rustig en ontspannen van de energiestoel. Ze vond het fijn dat ze niet altijd hoefde te praten.

  M.B.
  M.B. 9 jaar
 • Sinds ik bij Silvia ben geweest maak ik mij niet meer zo druk over school. Ik heb nu geen buikpijn meer voor zelfstandig werken, Ik voel me sterker en heb meer zelfvertrouwen gekregen.

  I.W.
  I.W. 11 jaar
 • Door het verlies van mijn man ben ik na een lange en moeilijke periode lichamelijk en geestelijk oververmoeid geraakt. Mijn energie was op en mijn hoofd zal vol verdriet en emoties. Silvia heeft ervoor gezorgd dat ik weer met beide benen op de grond ben komen te staan. Tijdens de behandeling voelde ik veel warmte en trillingen in mijn lijf en werd mijn energie beter verdeeld zodat ik weer beter kon denken. In een korte tijd kon ik weer van kleine dingen genieten, ik zou het zo weer doen alleen de volgende keer niet meer zolang wachten en direct de stap zetten. Mijn ervaring is zeer positief, ik kon alles in vertrouwen aan haar vertellen.

  G.L.
  G.L. 62 jaar
 • Door mijn regelmatige consulten bij Silvia kan ik de dagelijkse dingen beter aan en zijn problemen minder groot. Ik voel dat ik inmiddels weer stevig in mijn schoen ben komen te staan en kan veel beter in balans blijven. Op dit moment coacht Silvia mij op zakelijk gebied om mijn hoog sensitieve kwaliteiten meer te ontwikkelen en in te zetten in het zakenleven.

  J.S.
  J.S. 39 jaar
 • Na een consult en behandeling op de energiestoel is er meer rust in mijn lichaam en geest waardoor ik me een stuk stabieler voel. Hierdoor krijg ik meer evenwicht in mijn levenspatroon en mijn denken.

  W.D.
  W.D. 53 jaar
 • Onze zoon werd een bepaalde periode wel 8x per nacht huilend wakker, wij zaten er op een gegeven moment behoorlijk doorheen. Via een kennis kwam ik terecht bij Silvia die met mijn zoontje ging spelen en via haar handen hem behandelde. Wij staan er nu nog versteld van dat hij op dezelfde avond na het consult in plaats van 8x nog maar 2x per nacht wakker werd.

  Moeder van S.H.
  Moeder van S.H. 2,5 jaar
 • Zonder enige voorkennis merkte ik bij het eerste consult al meteen resultaat. Tijdens de behandeling met de energiestoel voelde ik verschillende plekken (energiepunten) in mijn lichaam opwarmen en opengaan. Tevens kwam ik tot een diepere bewustwording bij mezelf waardoor ik geïnspireerd werd om direct te gaan handelen en besluiten te nemen waar ik al langere tijd mee rondliep.

  M.R.
  M.R. 39 jaar
 • Door mijn stoelbehandeling heb ik een rust kunnen ervaren die ik nog nooit eerder heb gekend. Silvia stelt me op mijn gemak en brengt mijn evenwicht terug in mijn onbalans. Alles in een ongedwongen en ontspannen sfeer. Ik kan het iedereen aanraden die een hectisch leven leidt of een innerlijke onrust voelt.

  M.S.
  M.S. 37 jaar
 • Bij de spirituele therapie voel ik mij veilig en erg op mijn gemak. Ik durf alles te zeggen ook dingen waar ik normaal niet over kan praten. Dit lucht enorm op en ik wordt er rustig,  en opgelucht van. Ik voel echt dat oude blokkades losgelaten worden. Doordat ik bij Silvia kom voel ik me gelukkiger.

  T.A.
  T.A. 44 jaar
 • Ik twijfelde al langere tijd over mijn relatie. Met 2 jonge kinderen durf je en mag je van jezelf niet voelen dat papa niet meer de partner is waarmee je verder door het leven wil. Tijdens vele ondersteunende gesprekken en energiebehandelingen heb ik zelf het antwoord en de moed gevonden om naar mijn hart en ziel te luisteren.

  C.B.
  C.B. 29 jaar
 • Silvia heeft mij goed geholpen dat ik niet meer met mijn ogen hoef te knipperen. Toen we laatst naar een pretpark gingen had ik geen buikpijn meer en ik hoef niet meer zoveel te denken aan onze hond en opa die dood is gegaan.

  B.H.
  B.H. 11 jaar
 • Als moeder van mijn 11-jarige zoon was ik zeer verbaasd wat Silvia allemaal uit mijn zoon kreeg; wat hij spontaan vertelde over zijn gevoelens die ik nooit eerder zo kon begrijpen. Na kort tijd was er al snel opluchting en verandering bij hem te zien. Vooral dat hij geen hoofdpijn meer had na een spannende en drukke dag.

  A.H.
  A.H. 42 jaar
 • Bij Silvia heb ik mijn eigenwaarde weer leren voelen en doen beseffen. Ik heb vooral mezelf beter leren kennen. Er zijn veel dingen opgelost die ik diep had weggestopt. Hierdoor heb ik veel meer innerlijke rust gekregen.

  A.S.
  A.S. 44 jaar
 • Als ik een probleem, angst of pijntje heb en ik kan zelf niet goed begrijpen waar het over gaat, spreek ik een consult af. Gelijk wordt ik dan rustiger door de veiligheid en het diepe vertrouwen dat ik tijdens het gesprek met Silvia ervaar. Ze brengt me helderheid en duidelijkheid zodat ik terug in mijn vertrouwen en ontspanning kom.

  B.V.
  B.V. 72 jaar
 • Tijdens  een consult of behandeling stemmen we ons af op de problematiek van mijn vraag. We gaan op zoek naar het punt waar de blokkade ontstaan is. Bij alles wat er tussen ligt geeft Silvia aan waar het mee te maken heeft. Als de les die erbij hoort begrepen is, haalt ze de blokkades met de in haar ontwikkelde helingskracht weg. Daarna vertelt ze heel duidelijk hoe ik dit nieuwe inzicht nu in mijn leven kan intrigeren. Dankjewel Silvia voor je krachtige en diepe consulten.

  J.S.
  J.S. 68 jaar
 • Ik heb oefeningen gekregen van Silvia die ik heel goed weet te gebruiken. Ik ben lange tijd gepest op school. Het heeft me veel verbetering gebracht.

  S.K.
  S.K. 15 jaar
 • Soms zijn dingen niet zichtbaar of tastbaar. Ongelukkig voelen is niet fijn. Hoe Silvia door gesprekken en het onzichtbare toch door een oplossing komt is niet te begrijpen, zij legt ons dit elke keer netjes uit zodat we het wel gebruiken. Na intensieve begeleiding dat het enorm geholpen heeft en onze zoon vele male sterker in het leven staat. Hartelijk dank hiervoor.

  P.V.
  P.V. 45 jaar
 • Onze dochter heeft last gehad van dingen die ze ’s avonds op haar kamer zag en die voor ons niet zichtbaar waren; o.a. een soort energieën, spoken/geesten, een soort manfiguur, ze vindt het niet prettig omdat ze niet weggaan en het maakte haar bang. Ze slaapt slecht en kan zich daardoor moeilijk concentreren op school. Sinds we bij Silvia zijn geweest is de klacht verdwenen en is onze dochter weer blij en opgelucht.

  M.V.
  M.V. 46 jaar
 • Als je een “gek gevoel” hebt, dat je niet lekker in je vel zit, dan ga je naar Silvia. Daar spelen we, praten we en doen oefeningen met een onzichtbaar zonnetje, ballon of apenstaartje. Als je weggaat bij Silvia dan is het gekke gevoel weg. En dan vind ik het fijn om weer naar Silvia te gaan als ik het “gekke gevoel” weer heb.

  J.V.
  J.V. 8 jaar
 • Ik lag weken ernstig ziek in het ziekenhuis en zag het allemaal niet meer zitten. Na een energetische behandeling door Silvia in het ziekenhuis op de afdeling werd ik veel rustiger en zag het allemaal weer wat positiever. Inmiddels ben ik weer opgeknapt.

  M.S.
  M.S. 68 jaar
 • Je wordt er rustig van, het lucht op, en je kan alles vertellen. Silvia heeft altijd goede oplossingen. Als je kriebels of rillingen voelt in je voeten dan is dat energie. Je kan ook zeggen als je iets niet leuk vindt.

  J.B.
  J.B. 11 jaar
Even snel een vraag stellen?

Vul je gegevens hieronder in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt